Proje ve inşası Günaydın’dan, Tadilatı Başdeğirmen’den, Etrafını Kapatması Esnaftan!

Yoğunyağışı sonrası çatısı çöktükten sonra tadilatı yapılarak, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in geçtiğimiz hafta açılışını yaptığı Davraz Kapalı Pazar yerini yağıştan korumak esnafa kaldı.

Yayınlanma:
Proje ve inşası Günaydın’dan, Tadilatı Başdeğirmen’den, Etrafını Kapatması Esnaftan!

Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın döneminde yapıldıktan sonra 3 Şubat 2022 tarihinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken Davraz Kapalı Pazar Yerinin, Isparta Belediyesi tarafından tadilatı yapıldıktan sonra Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü gösterişli bir törenle açılışı yapılmıştı.

Daha haftası dolmadan ilk Pazar kurulduğunda görüldü ki kapalı pazar yeri, yağışlı havada çok korunaklı olmadığından, pazarcı esnafı pazar yerinin etrafını brandalarla çevirdi.

BAŞDEĞİRMEN BUNLARI SÖYLEMİŞTİ AMA…

Başdeğirmen açılışını yaptığı Davraz Kapalı Pazar yerindeki açıklamasında “Eğer kapalı pazaryerlerimiz olmazsa esnafımız araçlarında sürekli şemsiye taşımak zorunda kalıyor. Yağmur, kar yağdığında güneşli havada pazarcı esnafımızın ürününü ve kendisini koruyabilmesi çok önemli. Vatandaşlarımız kapalı pazaryerlerinde yağmur, kar ve güneşi almadan alışverişlerini yapabiliyorlar” demişti.

Ancak Başdeğirmen’in bu açıklamasıyla gerçekler arasındaki fark daha ilk haftadan halk ve pazarcı esnafı tarafından tepkiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum