Saadet Partisi Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Saadet Partisi Isparta teşkilatı seçim çalışmaları son hız devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2011 18:57
Saadet Partisi Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Saadet Partisi seçim çalışmaları son hız devam ediyor. Milletvekili adayları ve Saadet Partili gençler dün Gelendost ve köylerinde idi.

Esnaf, kahvehaneler, çarşılar ve Pazar yeri ziyaret edildi. Dağıtılan broşürlerde geçtiğimiz günlerde Belediye İşhanı önünde yapılan tüplü basın açıklaması da dikkat çekiyor. Refahyol iktidarında asgari ücretle 42 tane tüp alınabilirken şu anda sadece 10 tane tüp alınabiliyor.

Refahyol hükümetinde çiftçilerin ürettiği mahsüllere taban fiyat olarak yüzde 312 zam yapıldığı da broşürlerde yer alıyor. Saadet Partililer halka tek çözüm yolunun yolunun Saadet Partisi olduğunu söylüyorlar. Buna delil olarak da 1996 yılındaki Refahyol hükümetinin icraatlarını görteriyorlar.

Saadet Partisi seçim çalışmaları için dün Şarkikaraağaç da idi. Esnaf, kahvehane ve işyeri ziyaretleri yapılarak halkın nabzı tutuldu. Milletvekili adaylarından Dinçer DEMİREZEN İktidara geldikleri zaman esnafa faizsiz kredi vereceklerini, çiftçiye vergisiz mazot vereceklerini söyledi.

Bütün bunlara nasıl kaynak bulacaklarına da adres olarak 1996'da Erbakan hükümetinde verilen zamların kaynağını gösterdi. Şarkikaraağaç’da kota ve düşük taban fiyatları nedeniyle pancar üretiminin yarıya düştüğünü belirten DEMİREZEN, İktidar olduklarında diğer partilerin hayal bile edemedikleri zam ve taban fiyatı verdiklerini hatırlattı.

Halkımıza sordukları zaman çiftçilerin o zaman traktör aldıklarını söylediklerini belirtti. son olarak ise şunun çok iyi bilinmesini belirten DEMİREZEN, biz "yapacağız" demiyoruz, "Yaptık Yine Yaparız" diyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.