Saadet Partisi’nden Başdeğirmen’e Kırmızı Kart!

Saadet Partisi ve Gelecek Partisini Isparta Belediye Başkanı Adayı Aydın Apaydın basın mensupları ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Saadet Partisi’nden Başdeğirmen’e Kırmızı Kart!

Saadet Partisi ve Gelecek Partisini Isparta Belediye Başkanı Adayı, Aydın Apaydın; “Size bu kötü günleri yaşatan size bu kötü belediyeciliği sunan, çeşmelerinden akan suyunun içilmediği bir Isparta’yı sizlere layık gören yönetilmelere kırmızı kart gösteriyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Adayı, Aydın Apaydın; “Isparta’nın evladıyım Isparta’dan hiç dışarıya çıkmadım. Eğitim öğretim hayatımı Isparta da tamamladım. Isparta’nın yönetilme tarzına şahitlik edecek kadar uzun zaman geçirdim. 47 yaşındayım ve İthal bir aday değilim. 25 yıldır malum zihniyet tarafından ilimiz yönetiliyor ve çok kötü yönetiliyor.

Bu durum hepinizin takdiridir. Kan kaybeden bir kentte yaşıyoruz, her dakika her saniye sorunlar büyüyor. 1997 – 1998 yılında hafif raylı sistemi konuşan Isparta, bu gün korkunç bir trafik sorunu yaşıyor. 6 Şubat depremi bize öğretti ki, bizim en acı sorunlarımızdan, en acı gerçeklerimizden biri de deprem. 25 yıldır depreme dair ne yapıldı? “bir hiç”. İki tane üniversitemiz var, 103 bin öğrencimiz var. Bu iniveresilerden hangi konuda istifade edildi? “hiç biri”.

Isparta’ya kendi hiçlerini dayattılar. Isparta’yı kendi rantlarına döndürdüler çok uzun zamandır. 25 yıldır, hep aynı nakarat 25cm ileriye gitmedik. Oysa biz şuna inandık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, “Görevini en iyi yapan vatanını en çok sevendir” bunlar vatanlarını mı seviyorlar? Vatanlarını seviyor olsalardı, bu trafik sorununu çözerlerdi. Bu gün hala bu kentin, mastır ulaşım planı yok. Bu kentin hala depreme esas jeolojik etüttü yok. Binlerce akademisyen hocamız var kime ne sordunuz da cevap bulamadınız. Halk inim inlerken gerek merkezi hükümetin kararlarıyla gerekse yerelde Türkiye’nin km başına en pahalı şehir içi ulaşımını dayattılar bu millete. Yazıktır günahtır bu halka. Var olan halk ekmek fabrikasını kapattılar. Bu garibin gülabdanın sahibi kimdir? Belediye değilse kimdir bunu sahibi. O yüzden zor bir sürece zor bir davaya çıktık, inanıyoruz bu dayatmacı düşünceye karşıyız.

Rant çok uzun zamandır bu kentin gerçeği, birileri bir yerlerde arsalar alsın ertesi gün orası imara açılsın. Kentsel dönüşümü neden yapmadınız herkesin ağzında kentsel dönüşüm var. Yapmazsınız, çünkü sizler sadece rantı düşünürsünüz. İnşallah Saadet Partisi belediyeciliğinde, milli görüş belediyeciliğinde rant kavramı olmayacak. Rant halka aittir. Sosyal belediyecilik nedir öğreteceğiz, biz yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik vermeyiz de. Gerçekçi kalıcı on proje, on sorunumuz var. Allah bize yılda iki tane sorunu çözmeyi nasip etsin.

Bu bizim için yeterlidir, ben inim inim, inleyen halkıma inanıyorum ve gün birlik günüdür beraberlik günüdür. Size bu kötü günleri yaşatan size bu kötü belediyeciliği sunan, çeşmelerinden akan suyunun içilmediği bir Isparta’yı sizlere layık gören yönetilmelere kırmızı kart gösteriyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.