Sanayi Esnafı Günaydın’ı Bekliyor

Sanayi Esnafı Günaydın’ı BekliyorGünaydın: “5 Senedir Yapmadıkları Sanayi Sitesini Hemen Yapacağız”

Yayınlanma:
Sanayi Esnafı Günaydın’ı Bekliyor

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’a Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafı, “Başkanım başlattığınız sanayi sitesinin yapımı için tekrar sizi göreve bekliyoruz” dedi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın ve Milletvekili Hasan Basri Sönmez Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Günaydın ve Milletvekili Sönmez esnaf ile sohbet ederek; istek, dilek ve şikayetlerini dinlediler.

** “AÇTIĞIMIZ YOL CAN DAMARI OLDU”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın daha önceki başkanlığı zamanında Eğirdir yolu ile İstanbul Yolunu Gül Petek Sanayi sitesi içerisinden bağlayan 281 caddeyi açtıklarını söyleyerek, “Geçmişte geleceği görerek yaptığımız bu çalışma sayesinde Eğirdir tarafından gelen şoförlerimiz şehre hiç girmeden direk İstanbul yoluna rahatça geçebiliyorlar. Bu yolumuz aynı zamanda hem yeni otogara hem de açılması düşünülen yeni çevre yoluna büyük katkılar sağlayacak. Görev süremizde tüm çalışmalarımızı hep ileriye dönük yaptık. Bu da buna en güzel örneklerden birisi” dedi.

** ESNAF GÜNAYDIN’A SESLENDİ: “SİZİ BEKLİYORUZ”

Sanayi sitesini ziyaretinde bölge esnafı daha önce projesi çizilen Gül 2 Sanayi Sitesinin yapımı için 5 senedir hiç bir çalışma yapılmadığını söyleyerek, “Başkanım buranın yapılması için sizin tekrar göreve gelmenizi bekliyoruz” dediler.

Gül2 Küçük Sanayi Sitesi’nin derhal açılması gerektiğine dikkat çeken MHP’nin Adayı Günaydın, “Gül 2 Sanayi Sitemiz için bir proje çizdik. Yüksekliği, girişi, kolonları her şeyiyle dört dörtlük ihtisas sanayi kurmayı hedefledik. Bu projemizi Sanayi Bakanlığı tüm Türkiye’ye örnek proje olarak sundu. Ayrıca bu projemiz için 2 yıl ödemesiz 11 yıl geri ödemeli kredi tahsisinde bulunacaktı. Biz seçimi kaybedince göreve gelenler bu işlerle alakası olmayan insanları kooperatife göreve getirdiler ve milim ilerleme olmadı. Şimdi esnafımız önümüze geçiyor ve bizi beklediğini söylüyor. Gelir gelmez bu konu ile ilgileneceğim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.