Sanki Bir Lütuf Sundunuz

Sanki Bir Lütuf Sundunuz

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2022 11:28
Sanki Bir Lütuf Sundunuz

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, kamuoyunda herkesin şaşkınlıkla takip ettiği ‘Ertelenen Elektrik Faturası’ konusunu gündeme taşıdı.  Büyükçam: “1 aylık fatura ertelemesinin sonraki ay gelecek faturalar ile birlikte toplu şekilde nasıl ödeneceğinin farkında bile değiller. 1 ay ertelemeyi hemşerilerimize bir lütuf gibi sunmaya çalışmaktadırlar.” dedi.

Isparta’da geçtiğimiz hafta yağan kar sonrası oluşan tabloya yaptığı açıklamalarla sert tepki gösteren İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, şimdi de gündeme ertelenen elektrik faturalarını taşıdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükçam: “Beceriksizliği ile Isparta’yı 30 cm karda karanlığa ve soğuğa mahkûm eden iktidar ve yandaş firmalarının hatalarının faturasını tüm Ispartalılar ödemiş, uzun süre boyunca evlere ve iş yerlerine elektrik verilememiştir. Tüm Türkiye’nin gözü önünde yaşanan bu rezilliğin üzerini pişkince kapatmaya çalışan, kendini halktan üstün gören, sorumluları cezalandırmaktan, mağdur ettiği halktan bir özür bile dilemekten aciz bu zihniyet, şimdide elektrik faturalarını 1 ay ertelemeyi hemşerilerimize bir lütuf gibi sunmaya çalışmaktadır. Yaptıkları zamlarla 1 ay içerisinde nerdeyse 3 katına çıkan elektrik faturalarının ödenemez hale geldiğinin farkında değiller. Kendilerince müjde olarak verdikleri 1 aylık fatura ertelemesinin, sonraki ay gelecek faturalar ile birlikte toplu şekilde nasıl ödeneceğinin vatandaşlarımızın aklında bir soru işareti olduğunun farkında değiller. Halktan kopuk, halkın yaşadıklarından uzak, Türkiye’yi saray ve eşrafından ibaret gören bu kişileri acilen müjde olarak sundukları bu saçmalığı bırakarak, 1 ay erteleme değil 1 ay faturalardan ücret almamaya ve yaptıkları fahiş zamları geri almaya davet ediyoruz. Bu şekilde belki, yıllardır yapmadıkları yatırımlarla kara kışta Isparta’ya yaşattıklarının diyetini kısmen de olsa ödemiş olurlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum