Seçim Sonuçları Saniye Saniye Ajans32'de

Ajans32 seçim sonuçları saniye saniye canlı yayınla duyuracak

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2019 15:16
Seçim Sonuçları Saniye Saniye Ajans32'de

e beklenen gün geldi çattı...

Türkiye ve Isparta sandık başına gidiyor...

Ajans32 seçim sürecinde tarafsızlığını ve haberde ciddiyet anlayışını tüm siyasi partilere ve adaylara eşit yaklaşımı ile ispat etti.

Şimdi sıra seçim sonuçlarının aktarılmasında... 'Taraftar değil haberciyiz' sloganıyla 31 Mart seçimlerinin tüm aşamalarını okuyucularına aktaran Ajans32, seçim sonuçlarını da seçim yasakları kapsamında "Yasakların kaldırıldığı saniyeden itibaren" an be an okuyucularına ulaştıracak.

Haber merkezinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Ajans32, il, ilçe, belde, köy, mahalle sonuçlarını dakika dakika okuyucularına CANLI YAYIN ile aktaracak.

Sandık başında yaşananlar, seçim güvenliği, bölge sonuçları, Türkiye Geneli sonuçları, bir önceki seçimle karşılaştırma, kimler mecliste, seçim magazin ve daha fazlası gün boyu www.ajans32.com da okuyucularımızla buluşacak.

Ajans32 Haber Merkezi olarak öncelikle tüm takipçilerimize seçim sürecinde bizlere gösterdikleri büyük ilgi ve güvenden dolayı teşekkür ediyor, seçim sonuçlarında da en doğru, en güvenilir ve en güncel sonuçlar için bizden ayrılmayın diyoruz.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.