Seçmen Önemli Mesajlar Verdi

Seçmen Önemli Mesajlar Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2019 09:26
Seçmen Önemli Mesajlar Verdi

Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, çıkan sonuca saygı duyduklarını belirtti. Kürkçü, “Seçmen Türkiye genelinde AKP’ye önemli mesajlar vermiştir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, yerel seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede seçmenin iradesine saygı duyduklarını belirterek Şükrü Başdeğirmen’i kutladı ve görevinde başarılar diledi.

Kürkçü, “Çıkan sonuca saygı duymak durumundayız. Kazasız belasız bir seçim dönemi geçirdik. Ben öncelikle tüm partili arkadaşlarıma, özverili bir çalışma içerisinde oldukları için teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde sahada çalışan tüm siyasi partilerimize ve adaylarımıza da seviyeli ve hoşgörülü davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, “Isparta’da beklentimizin altında bir sonuçla karşılaştık. Tabi ki bunun sebepleri var, parti organlarımızda bunları tartışacağız ve gerekli tedbirleri alacağız. Ancak bir gerçeği göz ardı etmemek lazım. Seçmen Türkiye genelinde AKP’ye önemli bir mesaj vermiştir. İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Antalya gibi büyükşehirlerde seçimin kaybedeni olmuştur ve bu bir mesajdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.