Senir Belediyesi’nde Devir Teslim Yapıldı

Senir Belediyesi’nde Devir Teslim Yapıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2019 12:32
Senir Belediyesi’nde Devir Teslim Yapıldı

31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerden galip çıkan MHP’li Başkan Tayfun Borazancı bugün Cuma namazı sonrası dualarla yeni görevine başladı.

Yerel seçimlerden başarıyla çıkan Belediye Başkanları mazbatalarını alıp görev başı yapmaya devam ediyorlar.

Keçiborlu ilçemize bağlı Senir Kasabası Belediyesinde de devir teslim heyecanı yaşandı. 31 Mart seçimlerinden başarıyla çıkan MHP’li Tayfun Borazancı yeni belediye başkanı olarak önceki gün mazbatasını aldı ve bugün de yeni görevine başladı.



CUMA NAMAZI SONRASI
GÖREVİ DEVRALDI…
Daha önce Iyaş Selçuklu Ortaokulunda görev yaparken yerel seçimler dolayısıyla görevinden istifa ederek MHPden Senir Belediye Başkanlığına aday olan Tayfun Borazancı zorlu yarışı kazanmayı başardı. Borazancı dün Cuma namazı sonrası Belediye Meclis Üyelerinin yanısıra kalabalık bir vatandaş topluluğu eşliğinde devir teslim için Senir Belediyesine geldi. Yeni Başkan Borazancı’yı bu mutlu günde ailesi de yalnız bırakmadı. Burada eski Başkan Kazım Önder Varol’dan görevi devralan yeni başkanı Borazancı dualarla koltuğuna oturdu. AK Partili Eski Başkan Varol’da yeni başkan Borazancı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

KASABAMA EN İYİ HİZMETİ VERMEK
İÇİN ELBİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ
Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı koltuğa oturduktan sonra hemşehrilerine gösterdikleri yakın ilgiden ve seçim boyunca verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, “Bundan sonra beldemize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız. 5 yıl boyunca Senir Beldemize en güzel hizmetleri sunmak için elbirliği ile çalışacağız. Ben bu göreve bizi layık gören tüm hemşehrilerime tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HELVA İKRAM EDİLDİ
Bu arada Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı’nın göreve başlaması dolayısıyla kasaba halkına ve devir teslim törenine katılanlara helva ikramında bulunuldu.




TAYFUN BORAZANCI’NIN ÖZGEÇMİŞİ ?
Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı 1965 Yılında Isparta Keçiborlu Senir Kasabasında doğdu.1986-1992 yılları arasında Senir Belediyesinde zabıta olarak görev yaptı.1992 Yılında Milli Eğitim Bakanlığına geçerek Senir Cumhuriyet İlkokulunda memur olarak göreve başladı.2006 Yılında V.H.K.İ kadrosuna geçti.2009 Yılında V.H.K.İ olarak atandığı Iyaş Selçuklu Ortaokulunda görev yaparken 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Senir Belediye Başkan adaylığı için görevinden istifa etti. Borazancı evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yeni Başkan Borazancı’ya Ajans 32 olarak yeni görevinde başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum