Şimdi Yeni Bir Sayfa Açıyoruz

Şimdi Yeni Bir Sayfa Açıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2019 09:27
Şimdi Yeni Bir Sayfa Açıyoruz

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçimlerin geride kaldığını kaydederek “Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz. Bu sayfada bütün Ispartalılara yer var. Bu sayfa siyaset sayfası değil, gönül sayfası. Hizmet sayfası” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, artık seçimlerin geride kaldığını kaydederek, Isparta’nın artık ileriye bakacağını kaydetti. Açıklamalarında birlik ve beraberlik mesajları veren Başdeğirmen, “Bir seçimi geride bıraktık. Şimdi hep birlikte ileriye bakma zamanı. Seçim dönemlerinde bazı kırgınlıklar, gerginlikler olur. Artık onlar bitti. Geride kaldı. Hiç bir şey duymamış gibiyiz şimdi. Hiçbir şey görmemiş gibiyiz. Bazen bu işin başındaki adaylarımızın haberi olmadan; kraldan daha kralcı olanlar var onların yapmış olduğu şeyler bile var. Bu tür şeyler olmasa iyiydi ama oldubitti. Fakat ben şunu söyleyeyim Isparta’mız çok güzel şekilde seçim sürecimizi yönetti. Tartışma kavga olmadan istişare ile yani il başkanlarımız aralarında konuşarak seçim koordinasyon merkezi başkanlarımız birbirleriyle istişareli bir şekilde eğer sorun varsa çözme yoluna gittiler” dedi.

10 YIL ARADAN SONRA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ
Isparta’nın 10 yıl aradan sonra yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturmanın mutluluğunu da yaşadıklarını kaydeden Başdeğirmen, “Isparta, 10 yıl aradan sonra yeniden iktidar belediyesi durumuna geldi. Isparta’yı Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 10 yıl sonra yeniden Ak Partimizin göreve gelmesi bizim sırtımıza o kadar çok önemli görevler yüklüyor ki, biz bu görevlerin bilincindeyiz. Bu işleri yapmak için her türlü çalışma yapabilmek için alt yapımızın hazır olduğunu da biliyoruz. Her türlü kendimizi de buna hazır hissediyoruz. Ekibimiz çok güçlü. Meclis üyelerimizle beraber inşallah çok güzel çalışmalar yaparız. Muhtarlarımızda bugün artık netleşti, azalarımızla beraber. El birliği, güç birliği baştan beri söylediğimiz; ben bilirim değil biz biliriz hep beraber ortak akıl düşüncemizle istişare ile birlik beraberlik içerisinde fikir açısından hepimizin aynı şeyleri düşünebilmesiyle, yeni bir ufukla, yeni bir düşünce açısıyla, farklı bir bakış açısıyla inşallah şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Bugüne kadar hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza tüm görevli olan meclis üyelerimize hepsine ben buradan teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bizde onların bıraktığı yerden çok güzel yerlere getirmek için mücadelemizi vereceğiz” diye konuştu.

MÜTEVAZI GELDİK
MÜTEVAZI GİDECEĞİZ
Belediye Başkanı Başdeğirmen, “Biz mütevazı geldik mütevazı gideceğiz. Kutlamamızı belediye önünde değil, İş Hanı önünde yaptık. Mazbatamızı aldığımızda gideriz belediyeye. Sağ ayağımızla girer ‘Bismillah’ deriz. Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum: Belediye ulaşılmaz değil. Çekinmesinler. Bizlerin çaylarını içebilirler. O belediyeyi farklı bir yer olarak görmesin. Burası Isparta halkının yeridir. Sevgi kazandı. Baştan beri sevgiden bahsettik. Birbirimizi sevelim. Mesela hepimizin amacı nedir? Bizim dinimiz ne diyor? İman etmedikçe cennete giremezsin diyor. Birbirini sevmeyen cennete de giremiyor. Kin ve nefret bunlar yanlış şeyler. Tek amacımız: Vatandaşa hizmettir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum