Sirene Davraz Oteli Kamu Konsorsiyumuna Devredildi

Sirene Davraz Oteli Kamu Konsorsiyumuna Devredildi

Yayınlanma:
Sirene Davraz Oteli Kamu Konsorsiyumuna Devredildi

Vali Erin: “Davraz’ın yeni dönemi turizm vizyonumuza güç katacak”
Isparta Valisi Abdullah Erin, Davraz Kayak Merkezi’nde uzun yıllardır hizmet veren Sirene Davraz Oteli’nin yeni bir sürece girdiğini açıkladı. Otel, Isparta Belediyesi, İl Özel İdaresi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret Borsası’nın oluşturduğu konsorsiyuma devredildi.

Vali Abdullah Erin, devir protokolünün imzalanmasıyla birlikte Davraz’ın geleceği açısından önemli bir adım atıldığını vurgulayarak, “Isparta’mızın gözbebeği, kış turizmimizin en önemli markalarından biri olan Davraz Kayak Merkezi içerisinde uzun yıllardır hizmet sunan Sirene Davraz Oteli, imzaladığımız protokolle yeni bir döneme kapı araladı.” dedi.
Oteli devreden iş insanı Ali Akkanat’ın yüksek fedakârlık gösterdiğini belirten Vali Erin, “Sayın Ali Akkanat’ın sergilediği yapıcı tutum ve fedakârlık her türlü takdirin üzerindedir” ifadelerini kullandı.

Devir sürecine destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür eden Erin, “Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi ve Özel İdaremiz, ITSO Başkanımız Sayın Metin Çelik, Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Hüdai Şahin ve tüm paydaşlarımız örnek bir iş birliği sergilemiştir. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sürece verdikleri destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlıklar ve milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ile Osman Zabun’a da teşekkür eden Erin, “Bu yeni dönem, Davraz’ı cazibe merkezine dönüştürecek kıymetli bir başlangıç olacaktır. Isparta’mıza hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.