Sivil Toplum Hareketi’nden Başdeğirmen’e Tebrik

Sivil Toplum Hareketi’nden Başdeğirmen’e Tebrik

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2019 15:59
Sivil Toplum Hareketi’nden Başdeğirmen’e Tebrik

Isparta Sivil Toplum Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Sağlam, yaptığı yazılı açıklamada; “Türkiye önemli bir seçimi geride bıraktı. Mahalli İdareler seçimlerinde ülkemizi, milletimizi ve Isparta’mızı düşünerek sandığa gideceğimizi ve tercihimizi yapacağımızı belirtmiştik. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Sivil Toplum Hareketi olarak sahada birebir çalışmalarımıza devam ettik. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi çevre kirliliğinden ve gürültü kirliliğinden uzak durarak Cumhur ittifakı ruhuna uygun çalışmalar yaptık.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta için açıkladığı Şükrü Başdeğirmen ismini, Sivil Toplum Hareketi olarak anlamlı bulduk ve tam destek verdik. Seçimlerden başarıyla çıkan Sayın Şükrü Başdeğirmen’i ve ekibini kutluyor. Başarılı görevler diliyoruz” dedi.



Sağlam, açıklamasında “Türkiye genelindeki oy dağılımına baktığımızda birkaç ilde başkanlığı kaybetmiş olmasına rağmen Cumhur İttifakı’nın oylarını koruduğunu ve güven tazelediğini görürüz. Seçimlerin genel tablosu Başkan Erdoğan’ı diktatörlükle suçlayan batılı emperyalistlere ve doğulu uşaklarına da unutamayacakları bir ders vermiştir. Ak Parti, Türkiye’nin partisi olduğunu bir daha ispatladı. Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olağanüstü gayretini gören millet, Ak Parti’yi bir kez daha birinci parti yaptı. Ama aynı zamanda uzun süredir Erdoğan’ın üzerinde önemle durduğu “kibir” ve tembellik konusunda ikaz etti.
Seçimin henüz sonuçlarının net belli olmadığı saatlerde meydana çıkıp net bir şekilde “mesajı aldık” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ay boyunca tek başına meydanlardaydı, bazen günde 5-6-7 hatta 8 miting yaptı. Sonra da daha ilk anda büyük şehirlerdeki sonuçları kabul etti, hataları görmek gerek dedi, kimse davamızdan önemli olamaz, ders çıkaracağız gereken adımları atacağız dedi, ilahi takdire tevekkül etti, sonuç ne olursa olsun hayır vardır dedi.



MHP memnun, ittifak içinde yer almak puan getirdi, birçok yerde başkanlık kazandırdı. İstanbul’da ilk defa bir ilçeyi aldı.

İster beğenelim, ister beğenmeyelim sonuç bu! Bu sonuca göre, tencere yuvarlandı kapağını buldu. Bundan sonra neler olacağını hep birlikte yaşayarak göreceğiz. Temennim AK Parti’nin en kısa zamanda içini temizleyerek, ülke gündemine sahip çıkması. Türkiye’nin her anlamda boşa geçirecek bir zamanı, boşa harcayacak parası, gözden çıkaracağı tek bir kişisi dahi yoktur. Dün dünde kaldı. Şimdi olanlardan ders alarak önümüze bakmamız gerek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.