Son Sürat Devam

Son Sürat Devam

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2022 16:28
Son Sürat Devam

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, yeni yıl zamlarına ilişkin açıklama yaptı. Başkan Halıcı, vatandaşların yeni yıla TL’deki değer kaybının yarattığı etkiyle benzin gibi ürünlere yapılan zamlarla hem de yüzde 36.2’lik yeniden değerleme oranı kadar artırılan vergi, harç ve cezalarla girdiğini söyledi. Halıcı, “Doğal gaz fiyatlarına yüzde 15 ile yüzde 50 arasında zam yapılırken; benzinin litresine 61 kuruş, motorinin litresine 1 lira 29 kuruş ve oto gazın litresine 78 kuruş zam geldi” dedi.

İktidarı eleştiren CHP’li Halıcı şu ifadelere yer verdi: “Hoyratça harcadıkları paraları, vatandaşın sırtına yüklemeye devam ediyorlar. Doları düşürdük diyenler, son sürat zamlara devam ediyor. Vatandaşa kaşıkla verilen iki kuruş çok görülerek kepçeyle geri alınıyor. Halkın bir cebine giren, daha haberi olmadan diğer cebinden çıkıyor. Liyakatsiz kadrolarla, anlamsız isimlerin bakanlıklara atanmasıyla meydana gelen kriz, halkın ekmeğine, mutfağına doğrudan sirayet ediyor. Hep söylediğimiz gibi AKP artık yönetemiyor. Vatandaşın gözünde AKP demek artık zam demek, açlık demek ve yoksulluk demek. 19 yıllık oltanın değiştirilme zamanı geldi. İlk seçimle birlikte CHP ve Millet İttifakının iktidarını göreceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.