Söz Veriyorum: Yolumuz Adalet ve Dürüstlük

Söz Veriyorum: Yolumuz Adalet ve Dürüstlük

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2019 13:09
Söz Veriyorum: Yolumuz Adalet ve Dürüstlük

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, yarın yapılacak yerel seçimler öncesi son mesajını adalet ve dürüstlük vurgusu yaparak verdi.

Gökmenoğlu; "Ben politikacı değilim. İyi bir yönetici, iyi bir halk insanıyım. Kıvırmayı, yalan söylemeyi iftira atmayı bilmem. Ben hukuk adamıyım. Doğruyu bilir, doğruyu savunurum. Doğruluk ve dürüstlük ile belediye başkan adayı oldum. Hizmet adamıyım. Isparta bana çok şey kazandırdı. Şimdi sıra bizde, Isparta ya çok şey kazandıracağımı biliyorum. Bana oy verenlerin yüzünü asla kara çıkarmayacağım, başlarını önlerine eğdirmeyeceğim. Şeffaf belediyecilik için söz veriyorum. Yalandan ve yandaş anlayışından uzak duracağıma söz veriyorum. Herkese eşit mesafede olup herkese aynı hizmeti vereceğine söz veriyorum. Adaletli yönetim yapmaya söz veriyorum. Isparta’nın gelirlerini Isparta için akıl ve mantık kurallarına uygun harcamaya ve yönetmeye söz veriyorum.
Kendi geleceğinizi yandaş sevicilere ve kendi cebine çalışanlara emanet edemezsiniz.

Isparta kısır çekişmelerden çok çekti. Artık halkımız hak ettiği Hizmetlere kavuşturulmalıdır.

Bizim bir sırrımız yok. Saklımız gizlimiz yok. Verilemeyecek hesabımız, cevaplayamayacağımız sorularımız yok. Bu güne kadar kimseyle üç kuruşluk menfaat için kol kola girmedik. Boy boy gazetelerde çıkan haberlere sessiz kalmadım.

Yolumuz her zaman adalet ve dürüstlük yolu oldu.

Isparta’ya, Isparta’da yaşayan herkese Hizmet etmek bizim için onurdur. Başımızın üzerinde taşıyacağız. Söz veriyorum.

Yarın sandık başına gittiğinizde hatır gönül için değil, çocuklarımız, gençlerimiz için oy kullanın. Yarın gelişen, büyüyen bir Isparta için oy kullanın. Yarınlara umutla, güvenle bakabilmek için oy kullanın.
Tertemiz yürekleriniz oy kullanırken acaba demesin. Gönül rahatlığıyla oy kullanın.

Bana gönül veren, doğru ve adil yönetimi tercih edip bana oy verecek olan tüm Isparta halkımıza teşekkür ederim.

İyi hizmet iyi belediyecilik Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.