Şükrü Başdeğirmen CK Akdeniz’in Genel Müdürü Mü?

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in açıkladığı, CK Akdeniz’in Ramazan’da 20 günlük iftar davetini sert sözlerle eleştirdi.

Yayınlanma:
Şükrü Başdeğirmen  CK Akdeniz’in Genel Müdürü Mü?

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; vatandaşların sorunlarının giderilmediğini aksine fatura ertelemesiyle daha büyük bir yük yüklendiğini dile getirdi.

İl Başkanı Halıcı; ‘’İki faturayı beraber gönderiyorlar şimdi’’ diye sitem ederken sözlerine; ‘’CK Elektrik maddi manevi bu işi üstleniyor, 20 gün iftar yemeği verecek Isparta’da. Ve bunu da Belediye Başkanı dile getiriyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen CK Elektrik’in Genel Müdürü mü ? Neden CK Elektrik yetkilileri bu açıklamayı yapmadı? Bizce hiçbir anlamı yok. Isparta’nın sizin vereceğiniz 20 günlük iftar davetine de ihtiyacı yok. Isparta’nın gönlünü alamazsınız. Siz 2022 yılında bu memleketi günlerce elektriksiz bıraktınız bu insanlar ısınamadı. Herkes perişan oldu. Bunun karşılığı 20 günlük iftar daveti olamaz! Ve Belediye başkanına diyorum ki; sizin üzerinize vazife mi bir müjde verir gibi çıkıp bunu söylüyorsunuz? Ben anlamıyorum, elektrik dağıtım şirketini savunma yarışına girmişler.’’ Diye devam etti.

Halıcı son olarak; ‘’Kardeşim bu mudur ya Ispartalıya reva gördüğünüz?’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum