Tandoğan: "Delegesinden Korkan Makam İşgal Etmesin"

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, İYİ Partinin cesaret ve cesurlar hareketi olduğunu belirterek; “Genel Bakanımız sayın Meral Akşener bir konuşmasında ‘Delegesinden korkan o makamı işgal etmesin’ demiştir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2020 13:30
Tandoğan: "Delegesinden Korkan Makam İşgal Etmesin"

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, dün Demirköprü Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen Partisinin Merkez İlçe Başkanlığı ikinci olağan genel kuruluna katılarak, kongrede bir konuşma yaptı.

Başkan Tandoğan’ın konuşmaları kongrede adeta soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu.

TANDOĞAN; “HER DELEGE İSTEDİĞİADAYA OY VEREBİLİR”

Kongrede faaliyet raporlarının okunup oylanmasının ardından siyasi konuşmalar bölümüne geçildi ve bu doğrultuda kürsüye ikinci olarak partinin Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan geldi. Tandoğan konuşmasında İyi Partili olmanın cesurlar hareketi olduğunu belirtti.Başkan Tandoğan konuşmasında şunları söyledi; “Bugün burada çok güzel bir tablo görüyorum. Partimizi iktidara taşıyacak bir tablo görüyorum. Bizler İyi Parti olarak büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Gerek Hilal Kiremitçi arkadaşımız gerekse Çağrı Yıldız arkadaşımız bu partiye hizmet etmiş kişiler. Buradan delegelerimize sesleniyorum. Gönlünüz kime el veriyorsa, kimi uygun görüyorsa ona oyunuzu verin. Zira, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, bir konuşmasında ‘Delegesinden korkan o makamı işgal etmesin’ demiştir.

“CESURLAR HAREKETİ OLARAK YOLUMUZDAEMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Bizler de Atatürk’ün liderliğinde onun yolunda ilerliyoruz. Rahmetli Başbuğumuzun izinden gidiyoruz. İyi Partili olarak cesurlar hareketi olarak Genel Başkanımız  sayın Meral Akşener’in yolunda emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.