TCDD Genel Müdürü Isparta'ya Neden Geldi?

Gökmenoğlu'ndan Çarpıcı 'Hırsızlık' İddiası

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2019 13:59
TCDD Genel Müdürü Isparta'ya Neden Geldi?

AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen’in ISPARTARAY Projesi ile ilgili fizibilite çalışmalarının yapılıp projenin TCDD tarafından uygun görüldüğü açıklanmıştı. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu ise söz konusu ziyaretin projeyle ilgisi olmadığını iddia ederek “Yalan Söylüyorlar” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in basın bürosu tarafından Ocak ayı sonunda servis edilen haberde; “Genel Müdür Apaydın, 1.etapta Isparta Gar-SDÜ, SDÜ-KYK, 2.etapta da Gar-OSB-Havaalanı-Kara Havacılık Okulu arasında banliyö treni ile taşımacılık yapılabileceğine ilişkin ön fizibilitenin yapıldığını açıkladı. AK Parti Belediye Başdeğirmen’in Ulaşım Projeleri kapsamında açıkladığı ISPARTARAY Projesi için TCDD’den önemli bir adım geldi. Isparta Tren İstasyonu’nda AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ve Milletvekili Mehmet Gökgöz ile buluşan TCDD Genel Müdürü Apaydın, ISPARTARAY için yapılan fizibilitenin olumlu olduğunu müjdeledi” ifadeleri yer almıştı.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ise söz konusu iddiaları yalanladı. Batıkent Mahallesi’nde düzenlediği mahalle buluşmasında konuşan Gökmenoğlu “Ispartaray projesi yaptılar. Bilgi edinme yasası çerçevesinde bunu Devlet Demir Yolları’na sorduk. Dediler ki böyle bir proje yok. Ne 2019 projesinde var, ne 2020. Bu ne diye araştırdık. Meğer, Devlet Demir Yolları Genel Müdürü buraya, Kuleönünde 5 kilometre ray çalınmış. Adam koşa koşa buraya gelmiş, bu rayları kim çaldı diye. Açmış Devlet Demir Yollarının orada haritayı. Bizim aday bunu haber alır, oda koşa koşa gider onların yanına. ‘Sayın Genel Müdürüm ben şu partiden adayım. Sizle tanışmaya geldim’ der. Fotoğraflar çekilir, basına servis edilir. Proje hayata geçiriliyor diye. Bakın nasıl oyun oynuyorlar sizinle” dedi.

MHP’li BAŞKAN SEÇMENİ AK PARTİ İLE KORKUTUYOR
Bir de MHP adayı oyun oynuyor sizinle; onun oyunu ne “Bakın anketler yaptırdık. AK Parti birinci, ben ikinci partiyim. İYİ Parti ortalıkta yok. Eğer bana oy vermezseniz Balaman gibi AK Parti geliyor. Diyor. 3 kez aynı taktikle seçildi. İYİ Parti’nin CHP ile birlikte oyu 46,3. AK Parti’nin 38.6. Gerisi de MHP ve diğerleri işte. Seçmen bu seçim keklenmeyecek. Kekletmeyeceğiz seçmeni” ifadelerini kullandı.

Batıkent Mahallesi'nde gerçekleştirilen Mahalle buluşmasına İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı eski Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, CHP İl Genel Meclisi birinci sıra adayı Yalçın Çalap, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.