Turuncu Pusulada Oylar Altı Ok’a

Turuncu Pusulada Oylar Altı Ok’a

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2019 14:22
Turuncu Pusulada Oylar Altı Ok’a

CHP İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Yalçın Çalap, “Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi’nde oylarımız ortak adayımızın çatı partisi olan İYİ Parti’ye… Ancak, turuncu renkli olan İl Genel Meclisi pusulasında oylarımız CHP’ye” mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Yalçın Çalap, seçim çalışmalarına başladı. Çeşitli ziyaretlerle çalışmalarını sürdüren Çalap, Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi’nde seçmenleri İYİ Parti’ye oy vermeye çağırırken, İl Genel Meclisi’nde partisinin seçimlere tek başına katıldığını hatırlattı.

Isparta’ya yapılacak yatırımlarda siyasi ve bölgesel ayrım gözetmeden hareket edeceklerini kaydeden Çalap, “Bizler birlikte yönetmek, birlikte hizmet üretmek için bu göreve talip olduk” dedi.

Çalap, “Bilindiği gibi CHP ve İYİ Parti Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi’nde seçimlere ortak giriyor. Biz seçmenlerimizi Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi’nde İYİ Parti’ye, İl Genel Meclisi’nde ise CHP’ye oy vermeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.