Uluborlu’ya Doğalgaz ve Adliye Sözü

Uluborlu’ya Doğalgaz ve Adliye Sözü

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2019 12:27
Uluborlu’ya Doğalgaz ve Adliye Sözü

15 yıllık Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Ünverdi, yeni dönem projelerini coşkulu bir törenle açıkladı. TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Uluborlu’ya doğalgaz ve Adliye sözü verdi.

Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, 4.dönem projelerini ve ekibini törenle tanıttı. TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Başkanı Osman Zabun ile misafir belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende Ünverdi, adeta gövde gösterisi yaptı.

Ünverdi, törende şu konuşmayı yaptı: “Sayın Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç her zaman abimiz oldu. Bize hep destek oldu. Sayın Milletvekilimiz en uzun dönemli milletvekilimiz. Biz de sizlerin isteğiyle en uzun görevde kalan belediye başkanı olacağız. Bizler AK Parti teşkilatlarının hafızalarıyız.

DAHA BÜYÜK EKONOMİ
Uluborlu’da bir şeyleri başardı isek ekip ruhu ile başardık. Hep beraber olduk. Uluborlu’da taşları hep birlikte yerine koyduk. Gurur duyulacak projeleri hayata geçirdik. Bu dönem için hedeflerimizi büyüttük. Daha büyük ekonomi, daha büyük istihdam sloganı ile yola çıkıyoruz. İlçe ekonomimizi büyütecek projelerimizi ortaya koyuyoruz. İşsizliği çözecek projeler için ortaya çıkıyoruz.

SOSYAL HİZMET ÜSSÜ
Uluborlumuz sosyal hizmet üssü oldu. Kamu yatırımlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın yatırımları ile sosyal hizmet alanında hangi noktaya geldiğimiz ortada. Özel sektör yatırımı ile birlikte bu alandaki istihdamımız 500’ü bulacak. AK Parti eli değmeyen yerlere bir bakın. Birçok yerde TOKİ yokken biz de 3.etap başlama çalışmaları başlıyor. Belediye işi gönül işi. Görev yaptığınız ilçeyi gönülden seveceksiniz. Gönülden sevmezseniz hizmet edemezsiniz.

KİRAZIN ÇATLAK OLMASI İLE DERTLENECEKSİNİZ
2007 yılında barajımızda su sıkıntısı yaşadık. Kuraklık oldu. Belediye olarak bir kez su döndürme işini 500 bin TL’ye malettik. O gün sulama sistemimizi değiştirme ve rehabilitasyondan geçirme kararı aldık. Eğer o gün sulama rehabilitasyonuna karar vermeseydik Uluborlu ovasının 3’te 2’sini kaybedecektik. İlçenizin, şehrinizin her konusunu dertleneceksiniz. Kirazını düşüneceksiniz. Kiraz çatladı ise üreticinizin yaşadığı acıyı hissedeceksiniz. Dışarıdan gelmekle bu işler olmuyor. Benim 4.dönem aday gösterilmeyeceğime ilişkin bahisler oynandı. Partimizin 3 dönem kuralını uygulayacağı konuşuldu. Ama bilmiyorlar ki Süreyya Sadi Bilgiç gibi bir abimizin olduğunu. Uluborlu’ya değer kattık. Bundan sonra da daha çok çalışacağız. Uluborlu emin ellerde. 2004’de aldığımız bayrağı yukarılarda taşımaya devam edeceğiz.

TARIMDA 3 PROJE SUNDU
Önümüzdeki dönem ekonomi ile ilgili projeler hazırladık. Tarımla ilgili 3 projemiz var. Doğalgazı bu dönem getiriyoruz. Sosyal hizmet üssü olduk dedik. Bu alanda yeni çalışmalarımız var. Eski Devlet Hastanesi binasını rehabilitasyon merkezine dönüştüreceğiz. Uluborlu Engelsiz Şehir olacak. Tarımla ilgili 3 önemli projemiz var. Uluborlu’da sadece kiraz var. Kiraza dayalı bir ekonomi var. Tek üründen geçim beklemek riskli. Her yıl bir sorun yaşayabiliyorsunuz. Ürün çeşitliliğini artıracağız. Alternatif ürünlere yöneleceğiz. İl Özel İdaremizin 58 dekarlık yeri Belediyemize tahsis edildi. Örnek bahçeler kuracağız. Seracılığı geliştireceğiz.

MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESİSİ
Belediye olarak meyve ve sebze kurutma tesisi kuruyoruz. Elimizde kalan tüm meyve ve sebzeleri kurutabileceğiz. Her türlü ürün değerlendireceğiz. Üreticilerimiz ürünlerini getirip, maliyetine kurutturacak. Belediye olarak e-ticaret sistemi kuracağız.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.