Vekiller Mazbatalarını Alıyor

14 Mayıs genel seçimlerinin ardından, YSK tarafından sonuçların tescillenmesi ile birlikte kesinlik kazanan milletvekili adayları mazbatalarını düzenlenen törenle alacaklar.

Yayınlanma:
Vekiller Mazbatalarını Alıyor

14 Mayıs genel seçimlerinin ardından, YSK tarafından sonuçların tescillenmesi ile birlikte kesinlik kazanan milletvekili adayları mazbatalarını düzenlenen törenle alacaklar. Isparta; AK Parti 2, MHP 1 ve CHP 1 milletvekili ile mecliste temsil edilecek.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde Isparta’dan milletvekili seçilen; Ak Parti 1. Sıra adayı Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti 2. Sıra adayı Osman Zabun; Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra adayı Hasan Basri Sönmez ve Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra adayı Yalım Halıcı mazbatalarını yarın alacak.

Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nda gerçekleşecek mazbata töreni ile 4 aday resmen milletvekili olarak tescillenmiş olacak.

Yarın saat 15:00’da, CHP milletvekili Yalım Halıcı; AK Parti Isparta milletvekili seçilen, Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, MHP milletvekili seçilen Hasan Basri Sönmez, saat 16.00’da yapılacak törenle mazbatasını alacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.