Yalım Halıcı : “Ne Dedilerse Onunla Sınandılar”

AK Parti hükümeti sert sözlerle eleştiren Halıcı: ‘Geçmiş hükümetlerle ilgili hangi konuda dalga geçtilerse o kadar sınandılar.2022 yılının Isparta’sında Cuma gecesi benzinlikte kuyruklar oluştu. Alın size yeni Türkiye” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2022 23:29
Yalım Halıcı : “Ne Dedilerse Onunla Sınandılar”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, akaryakıta gelen son zamlara isyan etti. AK Parti hükümeti sert sözlerle eleştiren Halıcı: ‘Geçmiş hükümetlerle ilgili  hangi konuda dalga geçtilerse o kadar sınandılar. 2022 yılının Isparta’sında Cuma gecesi benzinlikte kuyruklar oluştu. Alın size yeni Türkiye” dedi.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Cuma gecesi uygulanan akaryakıt zamlarına sert çıktı. Halkın soyulduğunu ifade eden Yalım Halıcı: “2022 Türkiye’sinde milleti kuyruklara mahkum ettiler. Isparta’ da akaryakıt kuyrukları oluştu. Motorin 1,51 kuruş, Benzin 1,61 kuruş daha zamlandı! Zam yağmuru durmak bilmiyor ! AKP iktidarı  ÖTV 'den feragat etmek yerine, vatandaşa nefes aldıracak bir çözüm üretmek yerine, akaryakıt  zamlarını vatandaşın sırtına yüklüyor! Çünkü AKP yaparsa ZAM yapar!” dedi. Eleştirilerini sürdüren Yalım Halıcı: ‘AKP Genel Başkanı ve yanındakiler, geçmiş hükümetlerle ilgili hangi konuda dalga geçtiyse başlarına aynısı geldi. Ülkeyi her geçen gün bataklığa götürüyorlar. Ülkemizin normale dönmesi için erken seçim gerekli. CHP iktidarıyla özlenen o günlere döneceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.