Yalvaç, Isparta’nın İkinci Sağlık Merkezi Olma Yolunda

Isparta’nın Yalvaç ilçesinin Isparta’nın ikinci sağlık merkezi olması için çalışmaların sürdüğünü belirten AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, ilçedeki sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Yalvaç, Isparta’nın İkinci Sağlık Merkezi Olma Yolunda

Isparta’nın Yalvaç ilçesinin Isparta’nın ikinci sağlık merkezi olması için çalışmaların sürdüğünü belirten AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, ilçedeki sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zabun, yeni ek binanın hizmete girmek için gün saydığını, uzman doktor kadrosunun güçlendirildiğini ve modern tıbbi cihazlarla donatıldığını söyledi.

Yalvaç’taki yeni ek binanın butik şehir hastanesi düzeyinde hizmet verecek şekilde hazırlandığını ifade eden Zabun, “Ve yine ne dediysek o. Yalvaç’ımızı Isparta’nın 2’nci sağlık merkezi yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni ek binamız butik şehir hastanesi düzeyinde hastalarını ağırlamak için gün sayıyor” dedi.

Sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi amacıyla uzman doktor kadrosunun da her geçen gün genişletildiğini belirten Zabun, merkezin modern ve yeni tıbbi cihazlarla donatıldığını kaydetti.

‘MR CİHAZIMIZ HİZMET VERMEK İÇİN GÜN SAYIYOR’

Hayırsever Büyükkutlu’nun desteğiyle MR cihazının da sağlık merkezinde hizmete alınacağını belirten Zabun, “Hayırsever Büyükkutlu’nun desteğiyle MR cihazımız hizmet vermek için gün sayıyor. Artık bölge insanımız bu hizmetleri almak için başka ve uzak yerlere defalarca gidip gelmekten kurtuluyor. Anında teşhis imkanına kavuşuyor” ifadelerini kullandı.

Yalvaç’ın yanı sıra bölge ilçelerini de kapsayan yeni sağlık yatırımlarının devam edeceğini belirten Zabun, “Yeni sağlık merkezi olma yolunda Yalvaç ilçemiz ve bölge ilçelerimiz ile ilgili sürprizlerimizi bekleyin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.