“Yapamadıkları Yapamayacaklarının Teminatıdır”

Birisi 15 Yıllık Başkan Diğeri 17 Yıllık İktidar

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2019 17:09
“Yapamadıkları Yapamayacaklarının Teminatıdır”

İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Karaağaç Mahallesi’nde seçmenlerle buluştu. Gökmenoğlu AK Parti ve MHP adaylarını eleştirerek “Birisi 15 yıllık başkan, diğeri 17 yıllık iktidarın adayı. Hala –ceğiz, - cağız siyaseti yapıyorlar. Bunların yapamadıkları yapamayacaklarının teminatıdır” dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Karaağaç Mahallesi’nde seçmenlerle buluştu. İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, Isparta eski Milletvekili Nuri Okutan, CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Merkez İlçe Başkanı Kamil Cem Erdal, İYİ Parti ve CHP İl Genel Meclisi Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açık hava toplantısında konuşan Gökmenoğlu, AK Parti ve MHP adaylarını halka şikayet etti.

Gökmenoğlu, “3 dönem boyunca Karaağaç Mahallesi hangi hizmeti aldı. 15 yıl durmuş seçime 18 gün kala sosyal konut yapacağım diyor. 22 yıldır ITKM’yi açamamış. Otogar alanındaki kamulaştırma bedellerini ödeyemeyen başkan şimdi milletin duygularıyla oynuyor. Tarım arazisi, şahıslara ait araziye sosyal konut yapacağım diyor. Gönül isterdi ki mevcut başkan ben size şunları yaptım, bunları yaptım ve yeni dönemde de oylarınıza talibim deseydi. Birisi 15 yıl başkan, birisi 17 yıllık iktidarın adayı. Ama hala yapacağım, edeceğim siyaseti yapıyorlar” dedi.

BUNLAR NASIL ORTAK?
Konuşmasında Cumhur İttifakı’na da yüklenen Gökmenoğlu, “Şimdi MHP’ye oy verenlere soruyorum MHP’ye oy vermek AK Parti’ye oy vermek anlamına gelmiyor mu? AK Parti’ye oy verenler, MHP’ye oy vermiş olmuyor mu? Diğerlerine oy vermeyi düşünen vatandaşlarımız Cumhur İttifakı’nın ekmeğine yağ sürmüş olmuyor mu? Birinci sırada AK Parti, ikinci sırada MHP, üçüncü sırada da Gökmen var diyorlar. Yalan söylüyorlar, algı yaratmaya çalışıyorlar. Bunlar ortaklar ama seçmeni bana oy vermezsen AKP gelir, bana oy vermezsen MHP gelir diye korkutuyorlar. Korkmayın biz geliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum