Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Mehmet Kaya Oldu

Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanlığına Mehmet Kaya Atandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2022 11:36
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Mehmet Kaya Oldu

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi'nin Isparta il başkanlığına iş insanı Mehmet Kaya atandı.

Atamayla ilgili açıklamalarda bulunan iş insanı Mehmet Kaya, “Milli Görüş davasının Kurucu lideri Erbakan Hocamızın kıymetli mahdumu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı sayın Dr. Fatih Erbakan beyin nezdinde kurucular kurulunun yüksek tensipleriyle Isparta İl Başkanlığı görevini ekibimizle birlikte yüklenmiş bulunmaktayız.Görevi bu güne kadar getiren eski Isparta il başkanımız Erdal Koç'a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim.

İş yoğunluğu sebebiyle kutlu yolculukta bayrağı bizlere takdim etti. Rabbimden bu aziz millete ve Isparta'mıza hayırlı hizmetlerimizi nasip etmesini dualarınız ve desteklerinizle temenni ederim. Partimiz hepimizin partisidir bu vesile ile Milli Görüş davasına gönül vermiş dava erlerini de partimize davet ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.