Yıldırım Seçim Çalışmalarına Başladı

İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yıldırım, partisinin Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Yıldırım Seçim Çalışmalarına Başladı


Bu yıl yapılacak olan Genel Seçimlerde İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Yıldırım, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ziyarette siyasi gelişmeler ele alındı.
Önümüzdeki genel seçimlerin ülkemiz açısından büyük önem taşıdığını belirten İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi, Yıldırım’a seçimlerde başarılar diledi.

Yıldırım da aday olsun/olmasın elinden gelen çabayı sarf edeceğini ifade ederek, “Önümüzdeki seçimlerde hep birlikte sırt sırta vererek çalışacağız. Ülkemizin başta ekonomisi olmak üzere eğitimde, sağlıkta, tarımda ve birçok alanda geldiği durum ortadadır. Bu seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, halkımızın da teveccühüyle ülkemizi bulunduğu durumdan çıkaracağız.” dedi.

Yıldırım, iyi dilekleri için Börekçi’ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.