Yürek Bir, Ruh Bir; Vatan, Bayrak Bir

Yürek Bir, Ruh Bir; Vatan, Bayrak Bir

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2019 16:32
Yürek Bir, Ruh Bir; Vatan, Bayrak Bir

Atabey İlçe Başkanı Kalaycı’nın düzenlediği programda bir araya gelen İYİ Partililer, Barış Pınarı Harekâtı’nın başarısı için dua ettiler.

Atabey İlçe Başkanı Ata Kalaycı’nın organize ettiği bir programda bir araya gelen İYİ Partililer, Barış Pınarı Harekâtı’nın başarısı için harekâta katılan bütün güvenlik güçleri ve diğer görevliler için dua ettiler.

Söz konusu programa katılan İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, operasyonun hem Türkiye’nin hem de Suriyelilerin güvenliğini temin ettiğini söyledi. Barış Pınarı Harekâtı’nı sınırımızdaki tehdit unsurundan temizlenmesi için sonuna kadar desteklediklerini belirten Tandoğan, şunları söyledi:

“Yürek bir, ruh bir, vatan bir, bayrak bir. Onurumuz, gururumuz, güvenliğimizin teminatı silahlı kuvvetlerimizin sınır ötesinde bölücü terör örgütleri ve uzantılarıyla yürüttüğü Barış Pınarı operasyonundaki Mehmetçiklerimize dua ve iyi temennilerde bulunmak ve destek olmak için Atabey’de, İYİ Parti Atabey İlçe Başkanımız Sayın Ata Kalaycı'nın ev sahipliğinde bir arada olduk. Başta, şu an operasyonda olan Mehmetçiklerimize ve şehit düşen can parelerimize dualar ettik. Bu duyarlı davranışından ötürü İYİ Parti Atabey İlçe Başkanımız Sayın Ata Kalaycı'ya, Atabey İlçe Teşkilâtımıza ve programa katılan tüm ilçe başkanlarımıza ve teşkilâtlarımıza teşekkür ederim.”

Özgür Tandoğan, İYİ Parti olarak her koşulda ve durumda Mehmetçiğin yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.