1.Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Yarışması

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen, yılın en iyi fotoğraf sanatçılarının belirleneceği “1. Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Yarışması” hazırlıkları sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2011 14:43
1.Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Yarışması

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2011 yılının en iyi fotoğraf sanatçılarının seçileceği “1. Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Yarışması”na sponsor oldu.

Özel bir firma tarafından organize edilen ve başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve PTT ile birçok özel kuruluşun desteklediği yarışmaya yaş sınırı konulmadı.

Doğa, yaşam, spor, moda, teknoloji, kültür-sanat ve serbest alanda düzenlenecek yarışma Türkiye’deki fotoğraf meraklısı ve sevdalısı kişilerin çalışmalarını desteklemeyi hedefliyor.

Fotoğraf sanatının yaygınlaşmasına ve Türkiye’yi uluslararası alanda temsil edecek nitelikte fotoğraf sergilerinin oluşturulmasına hizmet edecek organizasyonun jürisinde, konusunda uzman birçok tanınmış isim yer alacak.

Yapımcılığını Savaş Tayhan’ın, sanat yönetmenliğini Genco Demirer’in yaptığı yarışmada ödüle layık görülenler ödüllerini Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan törenle alacak.

Yarışmada İzzet Keribar jüri başkanı olarak yer alırken; Prof. Güler Ertan, Prof. Yusuf Murat Şen, Arif Sağ, Serdar Bilgili, Ali Şen ve Nihat Odabaşı gibi isimler de jüri üyeliği yapacak. “1. Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Yarışması”nın geçtiğimiz ay başlayan başvuruları 21 Mayıs 2011’e kadar devam edecek.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi Kültür ve Turizm Bakanlığı internet sayfasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.