Başarılı Öğrencilere Ödül

Denizli'de yapılan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen İlköğretim okulları arası bölgesel "100 Temel Eser" kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2011 12:09
Başarılı Öğrencilere Ödül

Ortaca Güzelyurt Şehit Asteğmen Tayyar Milat İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Aslı Kocagöz Ege ve Akdeniz bölgesinde dereceye girerek madalya ve Denizli Valiliği tarafından verilen Başarı Belgesi, Kitap Seti ile 150 lira para ödülü kazandı. Yarışmada ilçeyi temsil eden öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ödüllendirildi.

Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, ödül töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bizler okumanın, okumayı sevmenin, eğitiminin temeli olduğunu düşünüyoruz. Bu manada öğrencilerimizin elde ettikleri başarı bizleri mutlu etti. Okumayı sevdirme adına olumlu bir yarışma olduğunu düşünerek okulumuzu destekledik. Bu desteklerimiz ve teşviklerimiz ilçemizdeki tüm okullarımız için devam edecek" diye konuştu.

BANA VERDİKLERİ MUTLULUK YETER
Öğrencileri yarışmaya hazırlayan Türkçe Öğretmeni Ümmü Altın Yaşar ise kendisine ödül olarak verilen para ödülü ve kitap setini öğrencilerine hediye ettiğini söyledi. Ümmü Altın Yaşar, "öğrencilerimizin aldığı başarı bizleri çok sevindirdi. Rehber öğretmen olarak bana verilen para ve kitap setini öğrencilerime paylaştırdım. Onların başarısı beni mutlu etti. Bana verdikleri mutluluk yeter. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum. Yarışmaya katılmamızda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

205 OKULDAN 723 ÖRENCİ YARIŞTI
Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Servergazi Liseleri'nin ortaklaşa düzenlediği "100 Temel Eser" kitap okuma yarışmasına Denizli, Burdur, Isparta, Antalya, Aydın, Uşak, Kütahya, Manisa, İzmir, Afyonkarahisar ve Balıkesir ve Muğla illerindeki 205 ilköğretim okulundan 7. ve 8. sınıflara devam eden 723 öğrencinin katıldığı, yarışmada 100 Temel Eser arasından seçilen ve daha önce duyurusu yapılan eserlerden toplam 100 soru yöneltildiği bildirildi.

Öğrencilere ödüllerini Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, İlçe Müftüsü İbrahim Özler, Okul Müdürü Sıtkı Çimen ve Sınıf öğretmeni Ümmü Altın Yaşar verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.