Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Oltu'nun tanınmış esnaflarından Özgür Elektrik'in sahibi Özgür Aydın ile Gözütok Elektroniğ'in sahibi Gökmen Gözütok, Isparta'nın Uluborlu Barajı yakınlarında özel otomobiliyle trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası Gökmen Gözütok, Isparta SDÜ Tıp Fakültesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2011 12:53
Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Aydın'da düzenlenen bir seminere katılmak üzere 55 YB 609 plakalı Özgür Aydın yönetimindeki özel otomobil, Ahmet Fenerli yönetimindeki 32 NB 320 plakalı yolcu minibüsü ile Uluborlu Barajı civarında çarpıştı.

Kaza sonrası minibüste bulunan 11 yolcudan hafif şekilde yaralananlar Senirkent ve Uluborlu devlet hastanelerine kaldırıldı.

Otomobilin şoförü Özgür Aydın ve yanında bulunan Gökmen Gözütok ise ağır yaralı olarak Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülürken Gözütok'un yolda yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İki bacağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Özgür Aydın'ın Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası olan Gökmen Gözütok, memleketi Oltu'da dün öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla cankurtaran mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.