O Yüzbaşının Yeni Görüntüleri

Askerlere hedef tahtasını tutturarak ateş talimi yapan, Yüzbaşı Metin Gürcan'ın askerlerle oynadığı görüntüler ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2011 14:43
O Yüzbaşının Yeni Görüntüleri

TSK Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yaptığı belirtilen Yüzbaşı Metin Gürcan'ın, 2006 yılında Şırnak 6. Motorlu (İç Güvenlik) Piyade Tugayı Seslice Taburunda yaptığı tehlikeli atış talimi yürekleri hoplatmıştı.

KOMUTANIM SEKTİRMEZ
Öte yandan hedef tahtısının hemen yanında bulunanlardan bir asker sessizliğini bozdu. Komutanına sahip çıkan çavuş Mustafa Tunay, "Ben hiç korkmadım. Kimsenin de korktuğunu sanmıyorum. Ateş etti hedefi vurdu zaten hiç sektirmezdi. 20 metreden hedefi şaşması imkansız" diye açıklama yaptı.

Hedef tahtasını askerlerin eline tutuşturuyor. Hedefi tutan ila Mehmetçik'in yanında onlarca Mehmetçik daha bulunuyor. Sadece hedef tahtasının değil, Mehmetçik'in de adeta hedef durumunda olduğu görüntülerde Yüzbaşı Gürcan, kendinden emin hareketlerle canlı hedef tahtasının karşısına geçiyor ve ateş ediyordu.

TEZKERE EĞLENCESİNDE OYNUYOR
İşte o Yüzbaşının başka görüntüleri de ortaya çıktı. Bu kez komutan askerlere hedef tahtası tutturmak yerine onlarla karşılıklı oynuyor. Adanalı asker Mustafa Tunay'ın spikerlik yaptığı tezkere eğlencesinde 15 ay birlikte görev yaptığı askerlerin tezkere törenine katılan komutanın askerlerin yaptığı esperilere güldüğü ve çok mutlu olduğu görülüyor. Eğlencenin ortasında ise oyun havasıyla birlikte komutanın uzun süre piste kalarak oynadığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.