Şehit Babasından Komutanlara Şok!

Diyarbakır'da şehit olan Piyade Komando Çavuş Ufuk Başarı'nın babası komutanları suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2011 16:21
Şehit Babasından Komutanlara Şok!

Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Komando Çavuş Ufuk Başarı'nın babası komutanları suçladı. Şehit Babası İsa Başarı, "Kameralarla tespit edilen PKK'lıların üzerine davar sürer gibi askerleri kırdırmanın sebebi başındaki komutanlardır. " dedi.

Diyarbakır'da çıkan çatışmada şehit olan Konyalı şehidin babası İsa Başarı (62), oğluyla şehit olmadan bir gün önce telefonla görüştüğünü söyledi. Baba Başarı, oğlunun 8 aylık asker olduğunu dile getirerek, Ufuk Başarı'nın Açıköğretim Fakültesindeki eğitimin dondurarak vatani görevini yapmaya gittiği bilgisini verdi.


İsa Başarı, oğlunun imam olmak istediğini dile getirerek şöyle konuştu: "Benim tek mesajım komutanlara. Oğlumla bir gün önce telefonla konuştuğumda birliğine yeni geldiklerini söyledi. Karakola yapılan roketatarlı saldırıda 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı, 15 teröristin de kameralarla tek tek sayılıp kayıt edildiğini söyledi. Ne yazık ki, bunun üzerine tüm askerleri davar sürer gibi kırdırmanın sebebi başındaki komutanlardır. Bunun sorumlusu komutanlardır. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum